Vastuulauseke

aurinkokennot.fi, jatkossa Sivusto, on T:mi Nettimafia omistama, tuottama ja osoitteessa www.aurinkokennot.fi julkaisema riippumaton internetpalvelu.

Sivustolta löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa. Tämä tieto on kerätty eri lähteistä, jotkin omista kokemuksista, mutta Sivusto EI kuitenkaan voi taata Sivustolla olevan tiedon oikeellisuutta.

Kukaan Sivuston kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

Sivustolla oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo sinun, Sivuston tai kenenkään Sivustoon liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Sivustolta, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Sivusto saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen. Jos toisin ei mainita, Sivustolla ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Sivusto siten voi myöntää sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Sivusto pyrkii mahdollisimman tarkoin päivittämään tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa ja pitämään sen ajan tasalla, mutta ei väitä, takaa tai vakuuta, että tiedot ovat oikeat, ajankohtaiset tai täydelliset. aurinkokennot.fi ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat siitä, että käyttäjä on joko onnistunut tai ei ole onnistunut pääsemään tälle sivustolle eikä myöskään vastaa niistä seurauksista, joita voi aiheutua siitä, että käyttäjä on luottanut sivustolla oleviin tietoihin. Tämä sivusto on tarkoitettu Euroopan unionin alueella asuvien henkilöiden käyttöön.

Jos tarvitset tarkkoja neuvoja jostain aiheesta, käänny osaavan asiantuntijan puoleen.

Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan Sivustolla, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Sivustolta löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Kaikki tälle sivustolle lähetettyjen sähköisten viestien sisältämät henkilötiedot kuuluvat sivuston yksityisyyden suojaa koskevien ehtojen piiriin. Tämän verkkosivuston omistaja voi vapaasti käyttää ja toisintaa kaikkia muita tällaisissa viesteissä esiintyviä tietoja, mukaan lukien mahdolliset ideat, keksinnöt, konseptit, tekniikat ja tietotaito. Tällaista käyttöä voivat olla tietojen käyttö tuotteiden tai palveluiden kehittämis-, valmistus- ja/tai markkinointitarkoituksiin.

Tällä verkkosivustolla tietoja antanut tai muulla tavoin aurinkokennot.fi viestejä lähettänyt käyttäjä vastaa viestien sisällöstä ja annetun tiedon paikkansapitävyydestä ja oikeellisuudesta.

Aurinkoisin terveisin,
Jukka Koivukoski
aurinkokennot.fi